Vi vill bli fler! Vi är en liten byrå på fem personer i Norrköping som nu letar efter en härlig utvecklare som vill hoppa in i vårt team.

Om Significant Bit

Vi specialiserar oss på att bygga webb, mobilappar, interaktiva installationer och digitala kampanjer. Både vi och våra kunder ser oss som byrån med hög teknisk kompetens som levererar nytänkande och kreativa digitala lösningar. Vi tycker om att kunna påverka vår situation och att kunna välja rätt teknik med kunden i fokus istället för att välja teknik utifrån vilka företag vi har partnerskap med.

På Significant Bit tycker vi det är viktigt att jobba med saker som för oss och våra anställda känns meningsfulla och utvecklande. Alla i teamet jobbar väldigt nära varandra och det krävs mycket eget ansvar. Vi vill ha kul tillsammans och tror att framgång nås genom ett team av människor som delar samma värderingar.

Din profil

Du är en problemlösare som gillar att jobba kreativt. Vi tror att du triggas av att lära dig nya saker, gillar att komma med input och egna lösningar. Du kommer jobba nära ditt team, våra samarbetspartners och kunder och det är därför viktigt att du är social och ser möjligheter istället för hinder. Förmodligen har du en GitHub-profil med projekt och har en stor plats i ditt hjärta för webb och teknik, precis som vi.

Du kommer att i huvudsak jobba med frontend-utveckling och det är därför viktigt att du har bra koll på Javascript/ES6, HTML och SCSS. Du är fri att använda vilka verktyg, program eller ramverk du vill, så länge som det hjälper oss att göra fantastiska projekt.

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval och det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och helst en GitHub-profil till: jobb@sigbit.se senast den 1 januari 2019.