Vi vill bli fler! Vi är en liten byrå på sex personer i Norrköping som nu letar efter en härlig utvecklare som vill hoppa in i vårt team.

Om Significant Bit

Significant Bit specialiserar sig på att bygga webb, mobilappar, interaktiva installationer och digitala kampanjer. Både vi och våra kunder ser oss som byrån med hög teknisk kompetens som levererar nytänkande och kreativa digitala lösningar. Vi tycker om att kunna påverka vår situation och att kunna välja rätt teknik med kunden i fokus istället för att välja teknik utifrån vilka företag vi har partnerskap med.

Din profil

Du är en självgående problemlösare som gillar att jobba kreativt. Vi tror att du triggas av att lära dig nya saker, gillar att komma med input och egna lösningar. Du kommer jobba nära ditt team och det är därför viktigt att du är social och ser möjligheter istället för hinder. Förmodligen har du en GitHub-profil med projekt och har en stor plats i ditt hjärta för webb och teknik, precis som vi.

Du kommer att i huvudsak jobba med avancerad frontend-utveckling och det är därför viktigt att du har bra koll på Javascript/ES6, HTML och CSS. Har du erfarenhet av större projekt och jobbat med agil projektledning ser vi det som ett plus.

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval och det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka CV och helst en GitHub-profil till: jobb@significantbit.se senast den 1 augusti 2018.