Digitala produkter och interaktiva upplevelser

Vi kombinerar koncept, design och utveckling för att skapa meningsfulla, digitala upplevelser. Webb, mobilappar, digitala kampanjer, AR, VR och interaktiva installationer - Vi bygger det mesta som involverar teknik och som vi ser ett värde i. Bara fantasin sätter gränsen.

Vi sitter inte på några förutbestämda lösningar eller tekniker, utan ser värdet i verksamhetsnära produkter. För oavsett vad vi bygger handlar det alltid om att vi vill göra rätt saker med rätt verktyg. Därför ser två projekt sällan likadana ut, varken i vår process eller teknisk lösning.

The Significant Story

Vår resa började år 2013 när vi startade Significant Bit, efter flera års erfarenhet på reklambyrå. Då var vi bara två bröder som kodade, men idag har företaget utvecklats till mycket mer än så. Vi har sen dess varit i konstant förändring, med flera nya anställda, massvis nya idéer och erbjudanden.

Men många saker har inte förändrats. Vår problemlösningsförmåga och driv inför tekniska utmaningar genomsyrar fortfarande allt vi gör. Inte heller vår ambition att alltid vara den där sköna byrån som det aldrig är några problem att ha och göra med.

Idag är Significant Bit mer än bara två bröder. Vi är ett litet team där alla är med och påverkar. Ingen prestige eller huxflux, bara en go’ byrå som vill skapa värde.

- Johan & Peter, ägare, utvecklare och bröder
Kontaktuppgifter

Let's make something great together

Erica

Projektledare

Andreas

Designer

Johan

Ägare & utvecklare

Tobias

Utvecklare

Peter

Ägare & utvecklare

Oscar

Utvecklare